Снимка: Булфото
fallback

Една от участничките в третото издание на Music Idol напусна състезанието.

Но не защото зрителите гласуваха за това.

Виктория Димитрова напусна шоуто по свое желание. Поне така каза.

По този начин тя спаси малката Симона и чаровната Преслава.

Колегите й от състезанието почти успяха да докарат учудено-тъжни физиономии.

Само за минута невероятно "изненаданите водещи се посъветваха“ с редакторите, които начаса разрешиха безпрецедентната маневра.

Последва порой от "неподправени“ реакции на уважение към жеста на незрящата Виктория и с това мелодрамата приключи.

А аз се сетих, че наскоро бях на представление на групата на сина ми в детската градина, което определено бе по-професионално в сравнение със снощната пиеска.

Виктория изпълни ролята си в предаването, отреденото й време изтече и  фарсът свърши. Каквато и да е истината - момичето имаше достойно поведение на края.

Прощалната й песен бе "Не така" на ФСБ.

И наистина: не така се използва драмата на едно сляпо момиче.  И не така се прави шоу.

А само за припомняне...  Още по време на кастингите за Music Idol 3 Виктория сподели историята си, която потресе цяла България.

Тя заяви, че е изгубила зрението си в резултат на системен побой от бившия си приятел Димитър Симеонов, бивш барабанист в група Сленг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

Анонимен

преди 14 години

Още от самото начало отпаднаха хора, които пееха много по-добре от нея. Със жалостивите си изпълнения тя зае мястото на хора които повече заслужаваха да останат в предаването. А това е наглост и нахалство

103

профи

преди 14 години

аз съм професионална певица от 15 години и не гледам това предаване - много е пошло, чалгаджийско и малоумно ! нещо като музикален вариант на биг брадър бляяяяяк

102

BG

преди 14 години

Толкова ми писна от тази, че... Но все пак имам един въпрос. Щом е забършила БЪЛГАРСКАТА музикална концерватория - явно е имала "шансове" да пее. Ама не - сега ще завършва още една - "ЕВРОПЕЙСКА" консерваторя, белким там някой я хареса!

fallback